TETŐ SIPOS

bádogos munkák

Rathscheck

A Rathscheck Sciefer a legnagyobb német, világviszonylatban pedig az egyik legnagyobb palagyártó vállalat. A cégcsoportnak a németországi Mayenben található a központja.
A természetes pala minősége Mayen körzetében, az Eifel szívében különösen kedvező. Ennek köszönhető nemzetközileg elismert minőségű termékük a Moselschiefer® létrejötte, amelyet több, mint 200 év óta a legmodernebb és környezetkímélő technikákkal hozzák a felszínre.

A jelentős nemzetközi tapasztalatoknak köszönhetően a minőség ellenőrzés során a világ legjobb minőségű nyersanyagpaláját InterSIN® márkanév alatt hozza forgalomba a Rathscheck Schiefer.
A természetes zöldes és vöröses árnyalatokban megtalálható, szintén magas minőségi követelményeknek megfelelő színes palaterméküket ColorSklent® márkanévvel forgalmazzuk.
A Rathscheck természetes palák tartós és szép megoldásokat kínálnak tetőfedésre és homlokzatburkolásra egyaránt.A Rathscheck Schiefer munkatársai több száz éves szakértelemmel rendelkeznek a kíváló minőségű természetes pala előállításában.
Mit kell tudni a Rathscheck Schiefer természetes palák árakról és kapcsolódó szolgáltatásinkról?
ÁRAK
A megmunkálási módszerek fejlődésének köszönhetően a természetes pala ára napjainkra lecsökkent. A bekerülési értéket és az élettartamot összevetve a természetes pala különösen gazdaságosnak bizonyul.
A Rathscheck pala ára minden esetben egyedi és személyre szabott ár!
Kérjen ajánlatot...

SZOLGÁLTATÁSOK
Mivel a tető formája és paraméterei befolyásolhatják, ezért a tervezés fázisában segítünk a megfelelő fedési mód meghatározásában és egyéb - a fedéssel kapcsolatos - műszaki tanácsadásban, természetesen ingyen.
Kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget a műszakilag indokolt kiegészítők pontos meghatározásával. A megrendelt palát az építés helyére szállítjuk.
Igény esetén a fedés kivitelezését is vállaljuk nagy tapasztalattal bíró Rathscheck szakkivitelező csapattal.

Kiemelt videók További videók

kapcsolódó galéria

ajánlatkérő